Knysze

Typ dania: obiad

Krok po kroku, jak zrobić knysze.

Rates
Image

Niezbędne składniki

  • 4 szklanki mąki
  • 1 szklanka zsiadłego mleka
  • 1 łyżka sody oczyszczonej
  • szczypta soli
  • 1 szklanka kaszy gryczanej
  • 1 cebula
  • 20 dag twarogu
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie

30 min

Ciasto zrobić jak na pierogi. Rozwałkować,
wykrawać kółka, napełnić, sklejać. Smażyć pierogi na głębokim tłuszczu.

Image

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean euismod bibendum laoreet. Proin gravida dolor.

Image
Projekt współfinansowany przez Szwajcarię w ramach Szwajcarskiego programy współpracy z nowymi krajami członkowskimi Unii Europejskiej
Projekt zrealizowano przy wsparciu finansowym Województwa Podkarpackiego