W ramach Festiwalu Dziczyzny organizowanego przez miesiąc luty w Hotelach Heritage Hotels Poland, Dwór Kombornia zaprasza do Restauracji Magnolia na Weekend z Dziczyzną - event będący podsumowaniem Festiwalu. Smakowita, aromatyczna i wykwintna. Pachnąca lasem i grzybami. Niegdyś duma polskiego stołu, teraz uważana za produkt trudny w obróbce i mało dostępny. Dziczyzna, wyśmienita w smaku, wolna od chemii i ulepszaczy, idealnie nadająca się jako produkt wspomagający dietę, bogaty w białko, witaminy i składniki mineralne.Aby przekonać się jak szlachetny jest to produkt, 26 - 28 lutego zapraszamy do Restauracji Magnolia w Dworze Kombornia do skosztowania wyjątkowych dań w formie degustacyjnej z dziczyzną w roli głównej.
Menu degustacyjne, z dziczyzną w roli głównej:
Przystawka zimna
sarna / gruszka / śliwka / Stone Wine Cadarca
Przystawka ciepła
przepiórka / wątróbka / miód / Tokaji Maslas
Zupa
kwaśna polewka z dziczyzną
Danie Głównebażant
boczek / ziemniak / Corcova Reserva Cuvee Racoveanu
Deser
deser leśny / Urmos Bor
Więcej informacji na www.dworkombornia.pl