Image

26 – 28 luty Weekend z Dziczyzną i Winem

2016-02-24
Kombornia 1
Dnia: 2016-02-26
image

W ramach Festiwalu Dziczyzny organizowanego przez miesiąc luty w Hotelach Heritage Hotels Poland, Dwór Kombornia zaprasza do Restauracji Magnolia na Weekend z Dziczyzną - event będący podsumowaniem Festiwalu. Smakowita, aromatyczna i wykwintna. Pachnąca lasem i grzybami. Niegdyś duma polskiego stołu, teraz uważana za produkt trudny w obróbce i mało dostępny. Dziczyzna, wyśmienita w smaku, wolna od chemii i ulepszaczy, idealnie nadająca się jako produkt wspomagający dietę, bogaty w białko, witaminy i składniki mineralne.Aby przekonać się jak szlachetny jest to produkt, 26 - 28 lutego zapraszamy do Restauracji Magnolia w Dworze Kombornia do skosztowania wyjątkowych dań w formie degustacyjnej z dziczyzną w roli głównej.

 

Menu degustacyjne, z dziczyzną w roli głównej:

Przystawka zimna
sarna / gruszka / śliwka / Stone Wine Cadarca

Przystawka ciepła
przepiórka / wątróbka / miód / Tokaji Maslas

Zupa
kwaśna polewka z dziczyzną

Danie Głównebażant

boczek / ziemniak / Corcova Reserva Cuvee Racoveanu

Deser
deser leśny / Urmos Bor

 

Więcej informacji na www.dworkombornia.pl

Czytaj również

2024-09-11

IX Podkarpacki Festiwal Szarlotki

2024-05-06

XVI Targi Żywności Tradycyjnej „Festiwal Podkarpackich Smaków”

2024-03-07

JARMARK WIELKANOCNY NA RZESZOWSKIM RYNKU

Projekt współfinansowany przez Szwajcarię w ramach Szwajcarskiego programy współpracy z nowymi krajami członkowskimi Unii Europejskiej
Projekt zrealizowano przy wsparciu finansowym Województwa Podkarpackiego